Wednesday, January 25, 2017

Queen Face Polish Treatment

assalamualaikum semua!!!

 Lama betul tak update 
bersawang dahhh..kali ni nak update barang baik untuk cun melecun ♡♡♡♡♡♡


Lepas bersalin aritu nampak sangatkn kegelapan muka yang tak terjaga..yelah..nak jaga tumbesaran baby dalam kandungan..tak guna sebarang krim/buat apa2 facial tratment. Habis je pantang trus cari jamu nak cerahkan balik yang gelap-gelap..huhu..

Start balik guna pencuci muka..terbuka liang2 pori kat muka (T.T).. ye memang pencuci muka tugas buka liang pori dan toner untuk tutup balik liang pori..barulah laku 3 serangkai pencuci,..toner dan krim kannnnnnn...

Sedihhhh sebab kulit hakak ni sangat sensitif...NO NO NO segala krim yang sebabkan menggelupas!!!

Dan tiba2 tergerak hati nak cuba QUEEN FACE POLISH TREATMENT..jatuh hati sebab treatment.
Saya guna hampir dua bulan dan bila set ke -2 rsa nak jadi agent sebab nak bantu orang lain cuba barang baik ni..memang best!!!

Kerja dalam ekon kannnnnnn..pakai safi kulit jadi keringggg..dengan krim nieeee..kulit lembap dan nampak fresh!!!

Ramai yang tanya tapi yang rapat saya bercerita..yang kurang berminat tak perlu rasanya.. saya jual sebab saya pakai :) dan jual sebab nak bantu orang lain juga yang ada masala kulit sensitif macam saya..dan mungkin lebih truk lagi.

Akak kedai Florist pon tegur " Muka awak nampak fresh harini" rasa nak senyum sampai telinga sebab saya cuma cuci muka pakai QFPT cleanser dan QFPT cream..dannnnn lipstick abang terlajak laris..ahahaaa..tanpa bedak hokey..masihh dalam proses pemulihan..belum cantik sepenuhnya lagii..belum jadi kulit baby..huuhu


Dua je?? Iyaaa 2 jer.. yang penting guna 2 kali sehari..sesuai untuk kulit sensitif macam saya dan pemalas macam saya..ehehe..

#projektanpamekap
Yat-0195899098 (whatsapp/sms/Telegram)


Bahan2 100% Organik;:

QUEEN FACE POLISH TREATMENT

Skincare natural beauty
No chemical or Alcohol
Organic
Berwarna putih dan tidak berbau wangi
Cream lembut matte finish
Menyegarkan kulit
Merawat kulit;
kusam
jerawat dan parut jerawat parah
Tona muka tak sekata
Kulit muka kering
Kulit muka berminyak
Kulit berjeragat
Sunburn
Mengecilkan liang2 pori
Menghilangkan garis2 halus 
Menghilangkan eyebag

Kandungan Queen Face Polish Treatment;
Water base
Aqua Jelly
Grape Seed extract
Kojic Asid (dari cendawan jepun-untuk halang proses melanin penyebab jeragat & putihkan membantu mencerahkan kulit)
Niacinamide/Vitamin B3
Bearberry Extract/Arbutin
Vitamin C
Aloe vera/Alore barbadensis leaf extract
Vitamin E
Fragrance

#projektanpamekap
Yat-0195899098 (whatsapp/sms/Telegram)

Ok..testimoni saya dah ada kan..jom kita tengok testimoni sahabat2 positif kita♡❤
Akak2 adik2 abang cantik cun melecun bawah ni yerr 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


#projektanpamekap
Yat-0195899098 (whatsapp/sms/Telegram)




 #projektanpamekap
Yat-0195899098 (whatsapp/sms/Telegram)

  #projektanpamekap
Yat-0195899098 (whatsapp/sms/Telegram)

 #projektanpamekap
Yat-0195899098 (whatsapp/sms/Telegram)


 #projektanpamekap
Yat-0195899098 (whatsapp/sms/Telegram)


Ini cuma sebahagian dari banyak2 testimoni ye :)

Terbuka untuk jadi dropship jugak ye..
Tapi dropship jugak mestilah pengguna QFTP lebih dari 2 bulan. Seeeee bukan semua orang boleh jual tauuu..

Cepat2! ikut Yat rapat2 join me untuk #projektanpamekap ♡

Ok dah..chow dulu..

Assalamualaikum☺

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Dimana ade kemahuan disitu ada jalan..
Malu bertanya sesat jalan..
Kedekut ilmu rugi sendiri..
Setiap yang baik dikongsi bersama
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

No comments:

Post a Comment